Om oss

Vilka är Tornerot Bygg?

Vi är ett litet men expansivt familjeföretag som etablerades som aktiebolag 1989 och har under vår mångåriga verksamhet i framför allt Öresundsregionen levererat allt från mindre servicejobb och renoveringar till ny-, om- och tillbyggnation. På de senaste fyra åren har vi utökat vårt manskap från två till sju anställda.

Vi utför ofta totalentreprenadsarbeten vilket innebär att vi gör allt – från grundarbete till överlämning av nyckeln till kunden.

Vi har en bred rad av erfarenheter och kan tillgodose alla behov då vi har ett starkt nätverk av samarbetspartners och underleverantörer i form av bland annat kakelsättare, målare, rörläggare och elektriker.

Utöver vår huvudsakliga kundkrets i Öresundsregionen, då vi har vårt säte i Malmö, har vi även levererat nybyggen i både Schweiz och Spanien.

Vi på byggavdelningen heter Jörgen, Amadeus, Nehad, Martin och Linus. Serviceavdelningen sköts av Kobbe där PartAB är vår största kund, och ekonomiavdelningen sköts av Robbin.

Har ni frågor gällande vår verksamhet eller vad vi kan erbjuda, tveka inte att kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig – eller hur du kan hjälpa oss!

Våra Tjänster

Byggnationer

Måleri

Snickeri